Over ons

Mens- & Organisatiekwaliteit is in 2002 gestart door Dick Slob. Vrijwel zijn gehele arbeidsverleden stond in het teken van Human Resource Management en de inzet daarvan ten behoeve van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

De door hem opgedane kennis en ervaring wordt door Mens- & Organisatiekwaliteit vormgegeven en toegankelijk gemaakt voor anderen.
Mens- & Organisatiekwaliteit gaat uit van de mens achter de functie en de organisatie. Een goede balans tussen individuele doelen en organisatiedoelen is noodzakelijk om duurzame resultaten te behalen. Zodra deze balans verstoord raakt is bijsturing noodzakelijk.
Mens- & Organisatiekwaliteit geeft advies inzake het bereiken en behouden van de juiste balans. Naast de werkzaamheden uit het reguliere HRM-veld is veel ervaring opgedaan in crisissituaties. Snelle maar gedegen interventies zijn dan geboden. Het is een groot voordeel om de opgedane ervaring mee te kunnen nemen naar nieuwe opdrachten.

Samen met de opdrachtgever wordt besloten of het inschakelen van andere specialisten gewenst is. Bij voorkeur wordt dan gebruik gemaakt van de eigen relatiekring van de onderneming; die kennen het bedrijf immers al. Mens- & Organisatiekwaliteit beschikt echter ook over een zeer breed netwerk van specialisten op velerlei terreinen.